Particuliere Thuiszorg Nederland 24-uurszorg en nachtzorg - header

Nachtzorg, zorg op maat

Nachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederland kan u de oplossing bieden voor u als het lastig is om ’s nachts alleen te zijn. Maar ook als u ’s nachts niet meer alleen voor uw zieke partner kunt zorgen. Hierdoor bent u overdag weer uitgeslapen en kunt u genieten van uw omgeving.

Nachtzorg, wanneer is het nodig?

Een oogje in het zeil houden bij bijvoorbeeld dementie. Dementerenden kunnen gaan dwalen. Als er een vertrouwde zorgverlener bij u ’s nachts aanwezig is, kan deze u daaNachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederlandrin ontlasten.

Of bij spierziektes zoals ALS of MS. Bij deze ziektes kunnen  gedurende de nacht op wisselende tijden, korte zorgmomenten nodig zijn. Onze nachtzorg kan daarbij een oplossing voor u bieden zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten voor respons op een halsalarmering systeem. Of misschien kan er zelfs opname in het verpleeghuis voorkomen worden. Want wij bieden die nachtzorg aan die precies past in uw situatie.

Zorg op maat

Nachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederland betekent “zorg op maat!” Wij hanteren dan ook geen standaard tijden zoals de meeste andere zorgaanbieders doen van 23.00 – 07.00 uur. Wij kijken specifiek naar uw behoefte. Wanneer u bijvoorbeeld ook hulp nodig heeft bij het nacht-klaar maken en naar bed gaan dan doen we dat er gewoon bij. De zorgverlener kan dan bijvoorbeeld al om 21.00 uur naar u toekomen om u te ondersteunen en blijft vervolgens tot de volgende ochtend. Wanneer het wenselijk is kan de zorgverlener u zelfs nog ondersteunen met de ochtendzorg. Kortom nachtzorg van Particuliere Thuiszorg Nederland is zeer flexibele zorg en op maat.

Meer informatie over onze particuliere thuiszorgdiensten?

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons

 

Een van onze cliënten over onze nachtzorg/palliatieve zorg

 

Kinderen van mevrouw O.,

Onze moeder was terminaal en zou in een hospice geplaatst moeten worden omdat het voor ons, als haar kinderen, niet mogelijk was om de nachten bij haar te blijven.
Dat vonden wij een zeer onprettige gedachte. Mede omdat onze moeder altijd al aangegeven had dat ze liever thuis zou willen sterven.

Particuliere Thuiszorg Nederland kwam met een voor ons perfecte oplossing. Gedurende de laatste 4 weken van haar leven is er elke nacht iemand bij haar gebleven. Het team van Particuliere Thuiszorg Nederland was klein, zodat ze niet elke keer nieuwe gezichten aan bed kreeg. Ze heeft zelfs in haar laatste weken nog een band kunnen opbouwen met de verpleegkundigen wat haar rust en vertrouwen heeft gegeven.

Voor ons was het ook zeer prettig omdat we met onze vragen omtrent het stervensproces op elk moment bij het team terecht konden.

Dus Particuliere Thuiszorg Nederland, heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen. Wij hebben het zeer geapprecieerd.