Particuliere Thuiszorg Nederland 24-uurszorg - header
24 Uurszorg bij Particuliere Thuiszorg Nederland

24 Uurszorg, 7 dagen per week

24 Uurszorg is wenselijk in situaties waarbij continue zorg vereist is. Particuliere Thuiszorg Nederland kan dit op korte termijn voor u verzorgen.

24 Uurszorg bij dementie of Alzheimer

Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van dementie kan 24 uurszorg de oplossing zijn om de zorgvrager in de zo vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen. Wie kent er niet het gezegde: ‘ Een oude boom verplant men niet”. Juist wanneer het geheugen niet meer optimaal functioneert is het voor een zorgvrager zeer waardevol om lekker thuis te kunnen blijven wonen. Daar waar men helemaal vertrouwd is met de indeling en de spullen.

ALS

Maar ook bij een progressieve ziekte zoals ALS, waarbij langzaam steeds meer spierfuncties verloren gaan, kan 24 uurszorg een uitkomst bieden.

Particuliere Thuiszorg Nederland kan ook helpen bij de ziekte ALS met bijvoorbeeld 24 uurszorg

Door slgckgc – De ijsemmer ALS uitdaging, CC BY 2.0

 

Door ALS vermindert de zelfredzaamheid en wordt opname op den duur als onvermijdelijk gezien. Met zorg via Particuliere Thuiszorg Nederland is opname niet langer meer noodzakelijk en kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Een vast team van zorgverleners kan u ondersteunen bij de zorg die u op dat moment van de dag nodig heeft. Een zorgverlener via Particuliere Thuiszorg Nederland staat 24 uur per dag voor u klaar zodat u de gewenste zorg ook op het voor u gewenste tijdstip kunt ontvangen.

Palliatieve zorg

Ook wanneer u van uw arts te horen heeft gekregen dat u terminaal bent is het met de zorg via Particuliere Thuiszorg Nederland mogelijk om thuis te blijven om te kunnen sterven. Wij vinden het erg belangrijk dat u, wanneer u dat wenst in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven zeker in uw laatste levensfase.

Mantelzorg en meer

Zo zijn er nog legio van voorbeelden te benoemen waarbinnen 24 uurszorg van Particuliere Thuiszorg Nederland de oplossing kan bieden om u en uw mantelzorgers te ontlasten.

Helaas zien wij met enige regelmaat dat de mantelzorger overbelast raakt. Wij kunnen de 24 uurszorg dan tijdelijk inzetten om de mantelzorger weer bij te laten komen. Zodra de batterij weer is opgeladen kunnen zij zelf de zorg weer op zich nemen. Tenslotte is het beter voorkomen dan genezen. Echter in sommige situaties wordt de zorg volledig overgenomen, dit alles geheel naar wens van de zorgvrager.

24 Uur aaneengesloten zorg

Bij 24 uurszorg blijft een vaste zorgverlener een etmaal, of meerdere aaneengesloten etmalen, aanwezig bij de cliënt. Een klein vast zorgteam zorgt voor de continuïteit. Uiteraard is 24 uurszorg voor de meest uiteenlopende ziektes beschikbaar.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen op (zeer) korte termijn reeds zorg aanbieden.

Meer informatie over onze particuliere thuiszorgdiensten?

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons