fbpx
Zelfstandige zorgverleners via Particuliere Thuiszorg Nederland
Particuliere Thuiszorg Nederland logo

Zelfstandige zorgverleners

Particuliere Thuiszorg Nederland heeft een landelijk dekkend netwerk van uiterst professionele en vriendelijke zelfstandige zorgverleners.

Nieuwe zorgverleners worden eerst persoonlijk gescreend voordat ze voor Particuliere Thuiszorg Nederland aan de slag mogen.

Wettelijke vereisten

Alle aangesloten zorgverleners hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een Verklaring Omtrent Gedrag, een BIG registratie (geldt alleen voor verpleegkundigen) en een eigen klachtenfunctionaris.

Kennis en scholing van onze zelfstandige zorgverleners

Al onze zelfstandige zorgverleners zijn in het bezit van de vereiste diploma’s en certificaten.

Daarnaast zorgen de zorgverleners ervoor dat ze continu bijgeschoold worden en op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes op het gebied van zorg.

Gemotiveerd

Het voordeel van zelfstandige zorgverleners is dat ze uitermate gemotiveerd zijn in het geven van perfecte zorg.

Ze zijn niet afhankelijk van tijdsbeperkingen opgelegd door het management. Daardoor kunnen ze u die hulp geven die u verdient en nodig heeft.

Daarnaast zijn ze bijna nooit ziek.
Dus geen wisselende gezichten aan het bed.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Een zelfstandige zorgverlener heeft niet met de arbeidstijdenwet te maken
  • Een zelfstandige zorgverlener is bijna nooit ziek (want geen werk is ook geen inkomen)
  • Is een zelfstandige zorgverlener ziek, dan zorgen wij voor continuïteit
  • Zelfstandige zorgverleners werken in kleinere teams (max 4 tot 5 personen in 24 uursdiensten)
  • Door continu bijscholen betere kwaliteit
  • Zelfstandige zorgverleners hebben meer plezier in hun werk omdat ze hun cliënten zelf kiezen
  • Daarom is de band met hun cliënten vaak intensiever en persoonlijker.

Een zelfstandige zorgverlener aan het woord:

“Als verzorgende in de 24-uurszorg leer ik mijn cliënten erg goed kennen, dat is logisch want ik ben tenslotte een groot gedeelte van de dag aanwezig. Ik ben er vaker en langer dan de familie, vrienden en zelfs hun eigen kinderen. Soms levert het even wat spanning op, best lastig, maar niet onoverkomelijk.

De cliënt waar ik werk is mijn uitgangspunt maar ik vind het ook belangrijk een goede balans te vinden tussen zijn wensen en de tevredenheid van de kinderen bijvoorbeeld.

Een dochter van mijn cliënt bracht haar vader onlangs een bezoek en vroeg mij waarom er een gebruikt glas wijn op het keukenblad stond. Had ik gedronken tijdens mijn werk? Nou, nee dus, ik was toch wel enigszins geraakt dat me dat gevraagd werd. Nee, meneer had mij een paar dagen geleden op zijn manier aangegeven (communiceren gaat niet zo eenvoudig meer) dat hij een goed glas bij het eten best op prijs zou stellen af en toe.

Ik vind het belangrijk dat de mensen die ik verzorg op hun eigen manier kunnen genieten van het dagelijks leven

Ik heb haar uitgelegd dat ik dergelijke beslissingen niet zomaar zelf neem. Ik heb zeker wel overleg met de huisarts  en ik heb haar aan kunnen tonen dat het gebruik van af en toe een glas wijn geen probleem was bij de medicijnen die meneer nu gebruikt. Ik heb haar voorgesteld eens een keer binnen te lopen tijdens het eten, aan te schuiven en mee te eten. Het is gewoon fijn om hem nog te zien genieten van kleine dingen in het leven. En ik vind het fijn als zijn dochter dat ook mee kan beleven.”

Informatie

Meer informatie? Of direct zorg aanvragen?

Direct zorg aanvragen

Bel: 085-2011242
Of mail ons